Hej och hallå :).

Har uppdaterat den här blogget fruktansvärt dåligt i höst, men kom av mig lite pågrund av förkylningar som liksom aldrig ville ta slut. Är ju mest träning jag tycker om att skriva om, så det går ju lite hand i hand det där.

Nu är jag i alla fall på plats på Apollo Sports nya träningsmecka i Hurghada, Egypten. Hotellet heter Aqua Vista och har funnits ett tag, men renoverades för ett år sedan, och nu så invigdes den nya träningsdelen- och inriktningen i onsdags som jag förstod det! Det är ett nära samarbete mellan Aqua Vista och Playitas, vilket såklart sätter en kvalitetsstämpel på stället redan där. Ni som varit på Playitas vet ju vad jag menar! Love it!

Hur som.. har en vecka framför mig här och har med min baby, tempo-argon! Har varit en del funderingar hos mig hur det ska gå att cykla här, och om man vågar själv och så. Frågar man min mamma och pappa så säger de NEJ. Frågar man mig så.. jag vet inte. Jag cyklade ensam idag och det gick hur bra som helst.

Vi är inte så många från Terrible Tuesdays denna resa, desto fler har bokat sig på motsvarande träningsresa i januari, så det är lugnt och skönt här kan man säga :). Från TT är det jag, Sara Svensk, Sebastian Norberg, Lisa Nordén och Marcus Hultgren. Ja ni läste rätt. Det är jag och proffsen ;). Känns som att inspirationen den här veckan kommer flöda! Haha. Sen är det Diane Sadik och Jenny Nilsson som är vänner till TT, och även Filip Landeborn som enligt uppgift är en grym simmare. Ett jäkligt skönt gäng måste jag säga!

Vi kom fram runt 18-19 till hotellet igår, killarna simmade några vändor i den sjukt fina nya bassängen innan middagen. Det finns 4 olika restauranger och vi har ännu bara testat den stora bufférestaurangen. Det fanns 4 olika bufféer i den, en Egyptisk, en asiatisk, en mer konventionell och en pasta/pizza tror jag. Förlåt mig om jag säger fel. Givetvis en stor dessertdel också. Vi är inte hungriga.

Jag och Sara delar rum och har fått ett sjukt fint med gemensamt (stort) badrum och walk in Closet, och egna sovrum, varsin balkong. SJUKT FETT NICE!

DCIM102GOPROG0076754.JPGDCIM102GOPROGOPR6772.JPG

Som ni hör hyllar jag det mesta så här långt ;). Men cyklingen då? Jo jag hade bara 60 min lugnt på schemat idag pga att jag varit sjuk, och då jag inte ville cykla lika långt, eller snabbt, som övriga så satte jag ihop cykeln i lugn och ro på förmiddagen och gav mig iväg en sväng själv sedan. Nervöst absolut. Hade ju såklart familjens röst i huvudet: ”cykla INTE ensam”. Undrar hur arga de blir nu när de läser det här blogginlägget…

Nästan direkt när jag kommit ut från hotellet var det en polisbil som spärrade av halva vägen och det var en lång kö med personbilar som stod rätt stilla. Jag cyklade lugnt och fint fram mot poliserna som klev åt sidan, pekade på en passage mellan ett par koner där jag kunde cykla och så flinade de åt mig. Det verkar inte riktigt som att de förstår tjusningen i det här att cykla utan ett mål. Ja, man kan väl förstå dem. Eller inte ;). Hur som helst så kände jag mig trygg =).

Cyklade höger vid det stora köpcentrumet mot Kairo (hur surrealistiskt att se en vägskylt mot Kairo?!) och sen cyklade jag 25 min på den stora vägen och samma väg tillbaka. Ett fåtal bilar  och lastbilar passerade, men alla i lugn fart, långt utanför mig och nästan alla tutade till lite snabbt ”dutt dutt” liksomför att säga hej. På någon bil var det någon annan typ av signal så att det lät som en liten melodi, och så vinkade de och skrattade. Ja, kanske är jag lite för avslappnad nu men det gick jättelugnt och trevligt till. Får väl se hur resten av veckan blir!

Sara ska nog hänga på någon dag och det finns ju fler att cykla med också. Jag behöver verkligen inte cykla ensam ”bara för att”.Lovar. Men känns ju fint att kunna.

Snart ska jag, Sebastian, Filip och Marcus ner till havet och simma lite. Ska bli SJUKT nice! ÄR tydligen supervarmt i vattnet!!!

Är det något ni undrar? Har fått önskemål om att kolla utbudet av gluten-, och laktosfri kost och golfmöjligheterna så ska försöka skriva något om det!

Puss o kram!