IMG_2888

Jag har gjort om min stackars argon18 till en hybrid. Dvs en blandning mellan linjecykel och tempohoj ;). Beställde tempopinnar förra veckan och igår var det dags att provcykla! Jag trodde ju att jag skulle tycka det var superläskigt och inte våga hålla i dem så mycket, men jag använde dem nästan hela passet och ääääälskade det! Min dröm är att köpa en riktig tempocykel, men det får nog vänta tills jag a) har fått ett sjukt välbetalt jobb, b) har vunnit på lotto, eller c) gift mig rikt.

Jag började med att cykla mot Grimsholmen, och dit var det väldigt mycket upp och ner och hit och dit i kombination med dålig asfalt och smal väg, så där höll jag mest som vanligt. Testade pinnarna några meter här och där och tyckte det kändes ganska vingligt. Tänkte på att jag inte hade bromsar eller växlar. Man är lite ensam där på något sätt 😉

IMG_2902

IMG_2887

Men sedan kom jag ut på gamla E6:an som är så rak och härlig (inte lika vacker dock), och där vågade jag äntligen cykla på riktigt. Den breda väggrenen är något jag kommer att sakna hemma! Hur som helst, från att ha kommit ut på den vägen så höll jag tempopositionen i princip hela vägen hem! Underbart! Det var nog första gången jag inte alls kände av något problem med stickningar, eller domningar i händerna. Det problemet har ju förresten nästan försvunnit helt efter att jag experimenterat lite med olika sätt att hålla och sådär, men det brukar ändå kännas lite. Nu var det heeeelt fantastiskt! Det var som att ligga där och vila medan benen jobbade på.

Jag trampade på i något hög effekt och puls, låg ofta 7-10 slag för högt, men tror kanske det berodde dels på att jag var sjukt pigg och taggad igår och att det kändes mer stabilt med lite tryck i tramporna.

Apropå pigg kropp igår så var ju löpningen helt fantastisk!! Pigga ben som bara ville mer och mer och mer! När jag kom hem från den och visste att jag ”bara” hade simning kvar att göra, som jag dessutom inte visste om den skulle bli av, så frågade jag coachen om jag inte kunde få cykla lite. Han varnade mig för att dagens pass skulle bli tufft, men sa okej till 90 minuter ;). Eftersom simningen BLEV av (som tur var, den var fantastisk), så slutade gårdagens träning på 3,5 timme! Mer än jag trodde! 30 minuter löpning, 90 minuter cykling och 90 minuter havssimning. Underbar dag!!!!

IMG_2882