Jag vet inte om jag är ensam om att tro att det är många ledsna människor som går omkring runt omkring oss just nu? Vi måste börja vara snälla mot oss själva, mot varandra. Tacka kroppen för att den funkar, för att den håller, för att den hänger med på det vi begär av den! Vi som har friska, starka kroppar som bara går, går och går… Vi måste börja ge den mer kärlek! Ge varandra mera kärlek! Inte jämföra, eller döma. Varken oss själva eller andra…

Inte se i spegeln med ångest eller skam, inte nypa i magen och tänka att det är för mycket som går att få tag på, inte bli ledsna för att den ena affärens strl X inte var som den andra affärens strl X. Inte tänka att man ska bli nöjd ”sen”… Var nöjd nu! Du är värd att må bra!

Ha mål, ha ambitioner, kräv saker av kroppen! Den klarar det! Men ge en kärlek oavsett. Den behöver det. DU behöver det!

Att träna sådär tufft pulshöjande så man blir arg av trötthet ÄR härligt (ja, i alla fall efteråt)! Att träna stabilitet, balans och styrka är en fin present till vårt åldrande jag… Att äta ekologiskt, hållbart och näringsrikt är gott för kropp och sinne och att äta bra med protein får musklerna att jubla! Att äta för att orka är en nödvändighet! Mat ska vara bra, ska vara härligt! Mat ska inte ge ångest.  Du är värd att njuta! 

Att ge dig själv en klapp på axeln, och säga högt att du är fin precis så som du är, att du är fantastisk oavsett vad du presterar, att du är totalt oersättlig precis som du är just idag är sant. DU är bra. DU är fantastisk här och nu. Vem du än är, vad du än gör, så är DU bra. Precis just du som läser det här. Glöm aldrig det. Blanda inte ihop med med intressen, jobb och andra uppdrag. De är inte DU. De är saker du gör. Se skillnaden. DU är bra NU.

Ge dig själv lite kärlek idag.

 

Bild

Annonser